Получихме следното съобщение:

От Katrin Music с нескрит кеф ви приветстваме на третото издание от GROOH FIESTA в две дати, под надслов "Make Grooh not Love", в новооткрития, но вече всеизвестен клуб "При Черепите".
Накратко, какво ни очаква:

Ден 1. Клада запалват кладата в двудневния фест с тридесет минутен стегнат сет лист, хладни блек метъл вопли от това злокобно трио, което набира скорост в новата си конфигурация.
Втори излизат местните момчета от суровия север - Church Of Destiny, с техния неподражаем слъдж, неизменна част от фиестата.
Enthropya идат, за да затвърдят положението, преди тоталното изгрухтяване, няма шега и тук. Тези момчета са машини.
Последни от ден първи ще забият Pacha. Точно като за лека нощ, идеален завършек на ден първи от северната изгрухтяла фиеста.

Ден 2.
Началото на ден втори ще започне с по алтернативен, но не по-малко метален маниер.
Първи ще отпушат - SickRed. Стремглаво набираща популярност банда, вече горди притежатели на актуален албум.
Втори на сцената излизат Gods Of Ancient. Дет-дуум метъл и малко неромантични истории от криптата, в съботната вечер.
И - разбира се, няма как да мине фиестата без бруталистите - Polygon. Все пак "Свинята" се утвърди, като своего рода химн на фиестата. Военно-кървавата инвазия, нахлува в стил блицкриг. Пловдивските щурмоваци, заплашиха че ще чуем чисто нови откоси, в петдесет минутен залп.

И за да е сигурно, че няма оцелели - Past Redemption ще сложат точка. Добре известно е за мало и голямо - стара, изпитана в боя и доказана, дет метъл шайка, без грам компромис в нито една секунда от изпълненията си на сцена.

Очакваме ви!

29 юли / 20:00
Klada, Church of Destiny, Enthropya,Pacha
Вход 15лв.

30 юли / 20:00
SickRed, Gods of Ansient, Polygon, Past Redemption
Вход 15лв.

Комбо оферта за двете дати - 20лв.

grooh fiesta 3