Посрещаме Баба Марта с тематичен концерт!

Концертът на БАЛКАНДЖИ и Орендъ ще се състои тази сряда, 1 март, в столичния клуб Mixtape5 при следната програма:

19:00 часа – Отварят вратите за публика;
20:00 часа – ОрендЪ
21:00 часа - БАЛКАНДЖИ

Освен мартеничка за всеки и богат избор от размери на тениски, БАЛКАНДЖИ са подготвили и нова песен, която ще чуете за първи път на този концерт!

Преди дни групата официално покани феновете си. Вижте приветствието им тук:

От BGTSC декларират желанието си за провеждане на събитието в приятна и безопасна среда. Концертът ще се проведе при познатите на меломаните условия за комфорт и сигурност.

Опасни предмети и неакредитирани лица с професионална техника, пушене (във всичките му форми), антисоциално поведение, животни и малолетни без придружител с попълнена декларация няма да бъдат допускани в залата.

Предстои ни празнична вечер, очакваме Ви!

Билети се продават онлайн и в мрежите на Eventim.bg, Bilet.bg и Grabo.bg в цялата страна. Билетите закупени по електроне път не е необходимо да бъдат разпечатани, а могат да бъдат сканирани директно от телефона или таблета.

До 28 февруари, включително, цените на билетите ще са 20 лева! В случай, че останат места в клуба в деня на събитието и на място входът ще струва 25 лева.

Деца до 7 годишна възраст влизат без билет.
Изисквания за допуск на малолетни и непълнолетни на страницата на клуба.

ВАЖНО:

При всяко едно събитие, организирано от BGTSC, парите от закупените билети остават при съответната фирма продавач. Те не се третират като оборотни средства или печалба, затова в случай на отмяна на събитие при форсмажорна ситуация всеки закупил билет за събитие, организирано от BGTSC, гарантирано получава средствата си в посочения за това период!

BGTSC
са член на сдружението „Сцена музика“и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България!