Отегчени и преситени от цялата модерна тенденция, заляла сцената, NERVOCHAOS се раждат през есента на 1996 г. с идеята да създават агресивна и хаотична музика. Групата спечели култов статус в екстремната музикална сцена благодарение на упоритата си работа през последните години, систематично предлагайки мрачна си звукова феерия по своя уникален начин.
NERVOCHAOS имат издадени девет студийни албума и постоянно обикалят по целия свят, за да популяризират изданията си, правейки около 100 концерта годишно от клубове до фестивали.
https://www.youtube.com/watch?v=klsy0CVmUI4&ab_channel=NervoChaos

PAST REDEMPTION е софийска дет метъл група, създадена през лятото на 1992-ра година. В началото на 1993-а издава първия си дългосвирещ албум “Decomposed”, следващата година пуска втория си албум “Useless Amputations”, като и двата албума достигат до челни места в музикалните класации в страната.
Уви, след инцидент, следва дълга, десетгодишна пауза. През 2005-а влизат в студио за следващия си трети албум, озаглавен “Forever Burning Scorn”, който бива разпространен със съдействието на Counterattack Records, а през 2011-а издават самостоятелно четвъртия си дългосвирещ албум “Unleashed Emptiness”, който е двоен и е с участие на вокалисти от много български банди от екстремната сцена.
Отново настъпват множество промени в състава на бандата и следват години в търсене на втори китарист. Такъв се намира едва в средата на 2021-ва и в резултат на това към момента групата е в собственото си студио и записва активно дългоочаквания пети албум, носещ работното заглавие Final Redemption.
https://www.youtube.com/watch?v=nqFhomvR2tk&ab_channel=GaryP

Концертът ще е в клуб Live & Loud (София, ул. Позитано 8), на 1-ви ноември. Билети ще се продават в деня на събитието, само на входа на клуба, на цена 15 лв.
Фейсбук събитие:

Nervochaos poster 22