BGTSC представя: ОРЕНДЪ! Те ще открият концерта на ORATNITZA и БАЛКАНДЖИ на 22 май, събота, от 18:00 часа на най-новата и голяма открита сцена у нас – АРЕНА СОФИЯ, колодрум Сердика, Борисова градина.
ОРЕНДЪ е български музикален проект, целящ да пресъздаде и представи български народни песни в метъл вариант. Създател на проекта и на по-голямата част от аранжиментите е Петър Стоянов, вокали.
Първата песен на проекта е "Катерино моме", която е създадена през 2017 година. В следващите години групата работи по нови песни и така на 1.11.2020 година в 11:11 часа в музикалните интернет платформи се появява и дебютния албум „Максул“.

 oratnitza balkandji orenda

Билетите за концерта се продават онлайн и в мрежите на Eventim и Bilet.bg и партньорите им - магазинитe Office 1 Superstore, OMV, Български пощи, Технополис, касите на Фаст Пей(Fast Pay) в столичното метро и страната.

Концертът ще се проведе при стриктно спазване на епидемиологичните мерки, според актуалната заповед на Министъра на здравеопазването. Предстои специална вечер под откритото небе! Вечер, в която завладяващите ритми на родния фолклор ще звучат примесени в съвремено съзвучие под съпровода на етно и модерни инструменти.

Вратите на новата лятна сцена Арена София отварят в 18 часа! Очакваме Ви!

 

Предстои обявяването на допълнителна информация!